fbpx

Wigilie firmowe

prawa autorskie

Nadchodzący świąteczny czas radości i serdeczności sprzyja budowaniu relacji biznesowych, a szczególnie przy wigilijnym stole. Już dziś warto więc pomyśleć o zorganizowaniu okolicznościowego spotkania z pracownikami czy kontrahentami, które będzie okazją do wzajemnych podziękowań i integracji.

Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty, w ramach której zapewniamy:

  • możliwość organizacji spotkania do 300 osób
  • do wyboru 2 sale z parkietami do tańca
  • duży parking/możliwość odwiezienia gości
  • piękne dekoracje i choinki w każdej sali
  • ekran i rzutnik z możliwością prezentacji
  • słodkie, własnego wyrobu upominki
  • świąteczne menu bazujące na świeżych i lokalnych produktach już od 80 zł za osobę

Proponujemy do wyboru kilka pakietów menu, a także przygotowujemy zestawy komponowane na życzenie.

Oferujemy również wigilijny catering z dowozem do firm.

Wigilia firmowa lub noworoczne spotkanie w Pałacu Jaśminowym daje również możliwość zorganizowania wielu dodatkowych atrakcji:

  • kulig i/lub ognisko z grzańcem
  • kolędy na żywo w wykonaniu kameralnego chóru, solistki, pianisty lub harfistki
  • zespół muzyczny lub DJ, występny taneczne
  • fotobudka, karykaturzysta
  • teatr ognia w klimacie świątecznym
  • noworoczne przepowiednie wróżki lub chiromanty
  • warsztaty robienia świątecznych słodkości lub ozdób
  • pokazy barmańskie i molekularne
  • vouchery do restauracji Komnata Smaku w ramach prezentów pracowniczych
  • noclegi

Szczegóły i rezerwacje: Joanna Jarmużek, eventy@palacjasminowy.pl, tel. 667 823 722

 

MENU NA WIGILIJNE I NOWOROCZNE SPOTKANIA FIRMOWE

Proponujemy do wyboru kilka pakietów menu, a także przygotowujemy zestawy komponowane na życzenie. Oferujemy również wigilijny catering z dowozem do firm.

Zestaw I – 80 zł/osoba

Zupa – barszcz wigilijny z uszkami

Danie główne – klasycznie smażony karp podany z ziemniaczanym puree, z kapustą w panierce panko i polskim sosem

Deser – piernik świąteczny

Kawa i herbata w bufecie bez limitu

Zestaw II – 80 zł/osoba

Zupa – zupa rybna z warzywami

Danie główne – grillowany filet z łososia z fondantem ziemniaczanym i z puree ze szpinaku.
Deser – świąteczna szarlotka z lodami

Kawa i herbata w bufecie bez limitu

Zestaw III – 100 zł/osoba

Zupa – zupa grzybowa z domowymi kluskami

Danie główne – smażony sandacz z puree z dyni, duszonym porem i smażonym jarmużem

Deser – ciasta (1,5 porcji/osoba):

  • sernik z rodzynkami
  • ciasto piernikowe z konfiturą
  • kawa i herbata w bufecie bez limitu

Zimne przekąski (1,5 porcji/osoba):

  • śledź w śmietanie z limonką
  • łosoś z brokułami w galarecie
  • galantyna z kurczaka z warzywami
  • sandacz w galarecie
  • sałatka śledziowa
  • mix sałat z piklowanymi grzybami
  • pieczywo, masło


Zestaw IV – 145 zł/osoba

Zupa (1 porcja/osoba) – barszcz z uszkami

Danie główne serwowane na półmiskach (3,5 porcji/osoba):

  • pierogi z kapustą i grzybami
  • łosoś w sosie norweskim
  • rolada z indyka z sosem Madera
  • kapusta zasmażana z grzybami
  • maślane ziemniaki puree

Zimne przekąski (1,5 porcji/osoba):

  • śledź w śmietanie z limonką
  • ryba po grecku
  • półmisek wędzonych ryb
  • galantyna z kurczaka z warzywami
  • sałatka ziemniaczana z jajem
  • pieczywo, masło

Słodkości (1,5 porcji/osoba):

  • jabłecznik z włoską bezą
  • ciasto jogurtowe ze śliwką
  • kawa i herbata w bufecie bez limitu

Zestaw V – 145 zł/osoba

Zupa (1 porcja/osoba) – krem z buraka z imbirem i kwaśną śmietaną

Danie główne serwowane na półmiskach (3,5 porcji/osoba):

  • klasycznie smażony karp
  • pierogi z kapustą i grzybami
  • pieczeń wieprzowa z musem z grzybów w cieście francuskim
  • groch z kapustą
  • ziemniaki zapiekane z ziołami

Zimne przekąski (1,5porcji/osoba):

  • tatar z łososia z awokado
  • galantyna z kurczaka z warzywami
  • śledź po kaszubsku
  • sałatka z tuńczyka
  • pieczywo, masło

Słodkości (1,5 porcji/osoba):

  • ciasto makowe z bakaliami
  • ciasto czekoladowe z wiśniami
  • kawa i herbata w bufecie bez limitu