MENU

Przystawki

Parfait z wędzonego łososia z koperkiem/lemonka/cytryna/mus z cukinii/zielona pietrucha

26 zł

Tatar z polędwicy wołowej/cebula palona/ogórek/żółtko/marynowane grzyby/balsamico

28 zł

Zupy

Bulion tajski z krewetkami i pierożkiem

19 zł

Krem z kalafiora z czerwonym pieprzem/młody por

17 zł

Zupa włoska z młodych warzyw

16 zł

Dania główne

Zraz z polędwicy wołowej/potrawka z kaszy gryczanej/marynowane buraki/młode warzywa/
demi glasse

46 zł

Udo kacze/pyzy/kapusta modra z cynamonem i anyżem/karmelizowane jabłko/
mus z porzeczki


59 zł

Polędwiczka wieprzowa w ziołowej panierce/ratatoulie z młodych warzyw/puree z selera

38 zł

Kurczak Baby/puree z topinamburu/młode warzywa/frytka steakowa

36 zł

Steak z bawety wołowej/gnocchi z batatów/brukselka/jeżyny/mus z pietruszki zielonej/
sos ciemny

41 zł

Halibut/świeże zioła/warzywa/sałaty/owoce cytrusowe/foundant

39 zł
Sałatki

Mix sałat wiosennych/rzodkiewka/cebulka czerwona/seler naciowy/maliny/
gruszka marynowana/półgęsek/szczypior/sos vinegret

32 zł

Kurczak pieczony/roszponka/rukola/por/ogórek/cebula/kapary owoce/
oliwa pomidorowa/jeżyny/pomidor

29 zł
Pasty

Mule w białym winie i pomidorach/czosnek/cebula/grzanki

42 zł

Makaron papardelle z łososiem/boczek wędzony/czerwona cebula/czosnek/oliwa smakowa/
liść botwiny

39 zł

Makaron sepia/szpinak baby/pomidor porzeczkowy/młode warzywa/suszony pomidor/
oliwa smakowa

31 zł
Desery

Eklerc/puree z gruszki/mus z mirabelki/migdały palone/kajmak/lody straciatella

22 zł

Zabajone jogurtowe/mus truskawkowy/borówki/truskawki/mięta/nasiona chia

19
Dania dla najmłodszych

Zupa pomidorowa z makaronem


10 zł

Naleśniki z owocami

16

Burger z nuggetsami/świeże warzywa/świeże sałaty/sos tysiąca wysp

22

Restauracja czynna:

Restauracja czynna: wtorek – piątek – 14-21, sobota 13-21, niedziela 13-20

W każdą niedzielę i święta Szef Kuchni poleca dodatkowe dania

Serdecznie zapraszamy!